.;Wilki z Rivendell;.

Forum powstało dla naszych kochanych wilków <3 3;)

Ogłoszenie

Forum zaczyna się dopiero rozwijać! PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ :) :)

#1 2013-03-18 08:27:31

Boy15

Administrator

Punktów :   

Tutaj przedstawiamy się,moi mili :)!

Więc zaczne jaaa
Nazywam się Rafał Krawczyk,mam 16 lat.Moim zainteresowaniem  jest motoryzacja itp,owszem lubię też zwięrzęta sam posiadam parę "diabełków".
Mam kota,a raczej kotkę ,nazywa się Zuzia ma oojojj,będzie gdzieś z 5-6 lat? .Nie wiemm zabardzo powiedzmy w zaogrągleniu .Mam psa,rasy York,wabi się Dzambo...<nie ja wymyśliłem te imię *,*> .Mam chomika,a raczej siostra,to jej chomik ;D .Na imię ma Staśka czy tam Stasiek ;D,niedługo pewnie  zdechnie bo ma zaćme ;DI no..Gęsi mam xd .To tyle ;>
MÓJ WYGLĄD
Mam dość ciemną karnację,broząwe czy tam czarne włosy,mam jakąs grzywkę długą ale wziętą na żel do tyłu,coś w podobie Zayana z One Direction.
Znajomi gadają że ja i Erick Sade to dwie krople wody,tsa...jasne XD.
Hmm,ćwiczę dużo i jest nagroda ! Karoryferek jest ...
A i oczy...Ciemny brąz ;>
To chyba tyle ;D

#2 2013-03-25 14:09:27

BloodSphill

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Tutaj przedstawiamy się,moi mili :)!

Jestem Marysia, mam 12 lat. (13 rocznikowo). Interesuje się sztuką, zwierzętami, informatyką i japońską kulturą. Mam psa o imieniu Pinki (xD). Rasa: York.
Słucham Rocka i Heavy Metalu. Mój ulub. zespół to Nirvana, a piosenkarz Marilyn Manson. Zastanawiam się nad kupnem glanów. Nienawidzę rasistów, homofobów, braku tolerancji.
Jestem szczupła i chyba dość wysoka. (jak na swój wiek xD) Mam 162cm wzrostu. Mam jasną karnacje, niektórzy mówią że przez to wyglądam jak wampirzyca xDD. Jasno brązowe włosy ,ułożone na fryzure bob (i tak, tak ta fryzura się nazywa. Tak mniej więcej wygląda moja fryzura http://fryzury24.pl/galeria-fryzur/gale … ra-bob.jpg ) Oczy koloru zielonego.
Jestem troche nieśmiała, jak na swój wiek jestem bardziej poważna niż większa połowa swoich rówieśników, czasami jestem troche niezdarna.
    Bardzo fajne włosy, Marysiu.

Ostatnio edytowany przez BloodSphill (2013-03-25 14:12:08)

Stopka forum

RSS